Fri frakt från 799:-

Spraytan vätska - Dusk - 1 liter - Moroccantan

  • 1 090 kr
Artikelnummer: D01
Dela

Till spraytanmaskin eller fyll på din tomma selftan mousse flaska. 


Moroccan Dusk är perfekt för alla hudtyper och ger en djup exotisk solbränna. Förbättrad violetta bronzer med ökad fukt- och uppvärmningsteknologi för en längre solbränna.

Infuserat med lyxiga Argan- och roskapsoljor och berikade med vitaminer för att skapa strålande, silkeslen hydratiserad hud.

Moroccan Tan ™ Exotic Collection kombinerar avancerad färgblandningsteknologi och organiska DermalLockTM-egenskaper för att neutralisera oönskade färgtoner som finns i vår naturliga hud. Den icke-klibbiga, oljiga formeln absorberar och arbetar snabbt för att producera en strålande och livlig exotisk solbränna.

Vem är den idealisk för?

- Salonger som letar efter en stor skillnad
- Lämplig för alla hudtyper, men komplimangerar speciellt kunder med en brun eller oliv underton i deras hud (Medelhavet etc.)

Nyckelfunktioner:
- Violett bas
- Snabbtorkande, icke fet och icke klibbig formel
- 4-timmarsformel; kan stå kvar i upp till 8 timmar för mörkare resultat
- Sulfat och parabener är fria.
- Belastad med godsaker; ECOCERT DHA, Argan Oil, Aloe Vera.
- Rosehip Oil - Burst med essentiella fettsyror, vitaminer och antioxidanter
- Dermal lock fångar de viktigaste ingredienserna i huden.
- FT100 ° Firming & Toning Technology - En blandning av koffein, vitaminer och O2 för att uppnå en starkare hud och minska uppkomsten av fina linjer.
- Trippel fuktlås; Marockanska solbränna Varumärkta blandning av ren arganolja, vitamin E & Aloe Vera ger intensiv hydrering för huden, vilket säkerställer en längre solbränna.
- Sweet Honey Fragrance